DARUJTE NAJLJEPŠE USPOMENE!

DARUJTE NAJLJEPŠE USPOMENE!

Konačno. Stiglo je vrijeme darivanja, a na foto.tisak.hr možete pronaći najosobnije, najkreativnije i najoriginalnije božićne poklone za baš svakog člana obitelji ili dragog vam prijatelja!

Razveselite najmilije fotoknjigom koja će se listati još generacijama, fotokalendarom koji će uljepšati svaki mjesec u sljedećoj godini, neodoljivim poklonom za najmlađe, pošaljite personaliziranu čestitku nekadašnjim susjedima ili jednostavno odaberite vječni klasik - fotografije

S našim božićnim poklonima zasigurno nećete pogriješiti. I to sve naručite potpuno jednostavno i brzo iz topline vlastitog doma, bez nepotrebnih gužvi i redova u prodavaonicama. Više od 900 prodajnih mjesta TISKA čeka na vas!

A za naše vjerne korisnike i u prosincu smo pripremili odličnu akciju - *20% popusta na kvadratni stolni kalendar (upisom koda KVADRATNI), te *25% popusta na klasičnu razglednicu (upisom koda CEWERAZGLEDNICA).

VAŽNO: Kako bi vaša narudžba stigla do Božića, molimo pogledajte božićne rokove naručivanja.

Božićni rokovi naručivanja

 

Uz najbolje blagdanske želje,

Vaš TISAK foto!

*Ponuda vrijedi do 31.12.2018 isključivo za proizvode naručene putem interneta. Popust se ostvaruje isključivo upisom promotivnog koda. Popusti se ne mogu zbrajati i isključuju jedni druge. U cijenu artikala nije uključen trošak obrade narudžbe (10 kn), eventualan trošak dizajna, kao ni trošak pohrane videa. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte našu službu za korisnike na email foto@tisak.hr ili telefon 072 000 001

 

 

 

Trebate pomoć?

Obratite se našoj korisničkoj podršci