FOTO-AKCIJA GODINE!

Vrući lipanj donosi vruću ponudu!
FOTO-AKCIJA GODINE!

 

TISAK foto i CEWE osmislili su zaista najbolju pogodnost za sve ljubitelje fotografije! Predstavljamo vam foto-akciju godine u kojoj vas tijekom lipnja očekuju najkvalitetnije PREMIUM fotografije 10ka (10x13,5/10x15 cm) po stvarno nevjerojatnoj cijeni od 0,59 kn/kom, za sve narudžbe fotografija iznad 100 komada!

Pripremite se za sezonu fotkanja, pretražite svoje hard diskove i pametne telefone jer sad je pravi trenutak da svoje datoteke pretvorite u najbolju trajnu uspomenu i razveselite sebe i sve oko vas, i to na najkvalitetnijem i najdugotrajnijem foto-papiru! Molimo vas da prije narudžbe pročitate kratke upute o postupku izrade fotografija, a više o tome saznajte ovdje.

Vaš TISAK foto!

 

*Ponuda vrijedi od 06.- 30. 6. 2017. isključivo za proizvode naručene putem interneta. Popusti se ne mogu zbrajati i isključuju jedni druge. U cijenu nije uključen trošak obrade narudžbe, eventualan trošak dizajna kao ni trošak pohrane videa. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte našu službu za korisnike na email foto@tisak.hr ili na telefon 072 000 001.

 

 

 

Trebate pomoć?

Obratite se našoj korisničkoj podršci