Idealno ljeto uz savršenu fotoknjigu!

Trajna uspomena u najboljem formatu.
Idealno ljeto uz savršenu fotoknjigu!

 

Vruće ljeto je stiglo, a s njim i vruća srpanjska ponuda. TISAK foto i CEWE pobrinuli su se da ovog srpnja vaše uspomene sjaje u neodoljivoj "Velikoj panoramskoj fotoknjizi" , s premazom visokog sjaja, tvrdog uveza, na 26 stranica! Za vas smo je u srpnju snizili čak 70 kn, te za umjesto 269,90 kn, može biti vaša za nevjerojatnih 199,90 kn!

Sve što trebate učiniti je prilikom kraja narudžbe upisati promotivni kod CWFOTOKNJIGA70 i vaša fotoknjiga stiže na odabrani kiosk TISKA čak 70 kn povoljnija!

Sada je pravo vrijeme da najbolje fotografije zasjaju ukoričene u najboljem formatu kao trajna uspomena!

Kako se izrađuje vaša TISAK foto by CEWE fotoknjiga, pogledajte ovdje, a sve o načinu korištenja promotivnog koda saznajte ovdje.

Oživite sjećanja,

Vaš TISAK foto!

*Ponuda vrijedi od 05.- 31. 7. 2017 isključivo za proizvode naručene putem interneta. Popust se ostvaruje isključivo upisom promotivnog koda, osim ako nije drugačije navedeno. Popusti se ne mogu zbrajati i isključuju jedni druge. U cijenu nije uključen trošak obrade narudžbe, eventualan trošak dizajna kao ni trošak pohrane videa. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte našu službu za korisnike na email foto@tisak.hr ili na telefon 072 000 001.

 

 

 

 

 
Trebate pomoć?

Obratite se našoj korisničkoj podršci