NAJBOLJI BOŽIĆNI POKLONI!

Darujte najljepše uspomene.
NAJBOLJI BOŽIĆNI POKLONI!

 

Konačno. Stiglo je vrijeme darivanja, a na foto.tisak.hr možete pronaći najbolje, najkreativnije i najoriginalnije božićne poklone za baš svakog člana obitelji ili dragog vam prijatelja!

Razveselite najmilije fotoknjigom koja će se listati još generacijama, fotokalendarom koji će uljepšati svaki mjesec u sljedećoj godini, neodoljivim poklonom za najmlađe, pošaljite personaliziranu čestitku nekadašnjim susjedima ili jednostavno odaberite vječni klasik - fotografije

S našim božićnim poklonima zasigurno nećete pogriješiti. I to sve naručite potpuno jednostavno i brzo iz topline vlastitog doma, bez nepotrebnih gužvi i redova u prodavaonicama. Više od 900 prodajnih mjesta TISKA čeka na vas!

A za naše vjerne korisnike i u prosincu smo pripremili odličnu akciju - *30% popusta na kvadratni stolni kalendar (upisom koda CEWEKALENDAR30), te *25% popusta na klasičnu razglednicu (upisom koda CEWERAZGLEDNICA25).

Kako bi vaša narudžba stigla sigurno do Božića, molimo pogledajte božićne rokove naručivanja.

ROKOVI NARUČIVANJA:

18. prosinca

CEWE FOTOKNJIGA (digitalni tisak i visokosjajni digitalni tisak)

FOTOGRAFIJE (naručene putem interneta)

KALENDARI (mat, na fotopapiru i visokosjajni)

ZIDNE DEKORACIJE (fotoplatno, poster)

 

10. prosinca (rok je istekao)

CEWE FOTOKNJIGA (na fotopapiru, ekstra mat, XXL)

KALENDAR (XXL panorama, A2 zidni)

ZIDNE DEKORACIJE (Premium poster, kaširana fotografija, fotografija iza akrilnog stakla, alu fotografija, galerijski print fotografija, foto-traka, poster-fotografija tiskana na drvu)

Detalje o roku i svakom proizvodu možete saznati ovdje.

 

Uz najbolje blagdanske želje,

Vaš TISAK foto!

*Ponuda vrijedi do 31.12.2017 isključivo za proizvode naručene putem interneta. Popust se ostvaruje isključivo upisom promotivnog koda, osim ako nije drugačije navedeno. Popusti se ne mogu zbrajati i isključuju jedni druge. U cijenu nije uključen trošak obrade narudžbe, eventualan trošak dizajna, kao ni trošak pohrane videa. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte našu službu za korisnike na email foto@tisak.hr ili na telefon 072 000 001.

 

 

 

 
Trebate pomoć?

Obratite se našoj korisničkoj podršci