Praćenje narudžbe
Korisnička podrška
01/3445401

KZajednička radost: ljubazno dizajnirane maskice za telefone u partnerlook -u

S osobnim i usklađenim priborom za mobitele, vi i vaša voljena osoba imate nešto u džepu što vas uvijek iznova podsjeća jedno na drugo

Maskice za telefon <ahref="https://cewe.hr/fotopokloni/foto-obloge-za-telefonetablete.html"> koje paše jedni drugima</a> su pokloni kojima možete obradovati svoj partner i sebe u isto vrijeme. Jedna maskica prikazuje vas, a druga vaš pasrtner. U našem monline uređivaču pronaći ćete maskice koje se lako uređuju i i ukrašavaju za gotovo sve komercijalne pametne telefone.<br><br>Trebate li inspiraciju? Za vas smo prikupili nekoliko ideja.

Rasporedi s lijepim tekstovima

Maskice izgledaju kao jedna fotografija kad su jedna pored druge

Pustite da vaše maskice za telefon govore same kroz tektove! Koristite romantične, ali upečatljive elemente rukopisa u izborniku "Raspored", koje jednostavno trebate povući na maskicu. Alternativno, kao potpuno proizvoljan tekst možete odabrati privlačniji font za pisanje teksta.

Odgovarajući uzorak <br><br>Najbolji način da naručite torbe za partnere je da imate fotografiju na kojoj su oboje. Prilikom uređivanja postavite istu fotografiju na maskice, a zatim namjestite vidljivi izrez na odgovarajući položaj. Poanta je da se fotografija sastaviti kada gotove maskice postave jedan do drugog. Vrijedi odabrati fotografiju koja je, iako je uzbudljiva u detaljima, najspektakularnija u cjelini. Takva fotografija može biti na primjer, na kojoj se ljubite, držite se za ruke ili samo gledajte duboko u oči. Možete čak i umjetno stvoriti zajedničku fotografiju: fotografirajte se na istom mjestu po želji. Prilikom slikanja gledajte točno u smjer u koji zamišljate svog partnera! Krajnji rezultat može biti trenutak sličan onom gore, u kojem se čini kao da ste zajedno skočili u zrak.

Malo teksta - više individualnosti

Dvije maskice za telefone leže na stolu. Prikazuju muškarca i ženu kako se ljube nagnuti nad upravljačem bicikla. Obojene uzice vise s maskice za telefona.
Dizajnirajte pomoću našim gotovim rasporedima maskice za telefone. Prijedloge možete prilagoditi u bilo kojem trenutku.

Ako koristite jedan od predloženih rasporeda za uređivanje maskice za telefon, samo povucite svoju fotografiju na rezervirano mjesto. Zatim svoj dar možete učiniti još osobnijim: pomoću funkcije za tekst dodajte osobne tekstove, poput datuma vašeg prvog randevua ili dana vjenčanja. Font i veličinu možete postaviti u tekstualnom izborniku. Uvijek se usredotočite na fotografiju!

Potpuno predano

Dvije maskice za telefone leže na stolu. Prikazuju muškarca i ženu kako se ljube nagnuti nad upravljačem bicikla. Obojene uzice vise s maskice za telefona.
Harmonično glumljenje: Uparite lance pametnih telefona i clip-artove.

Osim rasporeda maskici za mobitel možete dodati jedinstven izgled s kreativnim clip-artovima. U uređivaču filtrirajte kategoriju "Ljubav" i povucite ikone ili sličice koje želite na maskicu.<br><br>CEWE tim želi vam mnogo radosti i ljubavnih trenutaka