TISAK foto - Izrada fotografija, slika, digitalnih fotki
TISAKFoto
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA Tipa
Tipa 2021

Međunarodni žiri nagradio je CEWE za inovacije trenutnog ispisa fotografija i CEWE kalendar sa zlatnim premazom


Po prvi put CEWE odjednom prima dvije prestižne svjetske TIPA nagrade

Već 30 godina Technical Image Press (TIPA) odaje počast najboljim i najinovativnijim novim proizvodima u međunarodnoj foto industriji. CEWE je do sada osvojio ukupno šest nagrada TIPA, ove godine čak u dvije kategorije. Nagradama za kalendar sa zlatnim premazom kao "Najbolju foto uslugu na svijetu", i za CEWE Trenutni ispis fotografija kao " Najbolji sustav završne foto obrade na svijetu. ", vodeći europski pružatelj foto usluga uspio je dvaput uvjeriti žiri.


Nagrađivani foto proizvodi

"Jako smo zadovoljni što smo ove godine nagrađeni s dvije TIPA nagrade", naglašava Thomas Mehls, član uprave CEWE-a. "CEWE trenutni ispis fotografija i zidni A2 kalendar sa zlatnim premazom uvjerili su tako i naše kupce i poznati žiri. Dok naš CEWE foto centar nudi široku paletu različitih proizvoda na licu mjesta i poziva kupce da ih dizajniraju potpuno samostalno i na vrlo jednostavan način, naš A2 zidni kalendar sa zlatnim premazom prikazuje najmanje dvanaest različitih slika u velikom formatu, a u kombinaciji sa zlatnim premazom čini to na vrlo moderan način ", kaže Mehls. "Činjenica da smo tijekom godina osvojili ukupno šest TIPA nagrada nastavlja nas poticati da se uvijek usredotočimo na daljnji i novi razvoj naših proizvoda s velikim entuzijazmom za inovacije."


CEWE foto centri nude kreativne mogućnosti izrade slika

CEWE foto centar pobijedio je u kategoriji "Najbolji sustav završne foto obrade na svijetu". Ovo je proširena verzija CEWE fotokioska, na kojoj kupci u drogerijama, specijaliziranim prodavaonicama i trgovinama hranom mogu svoje trenutne fotografije ispisati odmah na visokokvalitetnom foto papiru. Ključni element CEWE foto centra je središnja stanica za ispis fotografija. Ona kupcima nudi prošireni portfelj proizvoda tako da se mogu ispisivati i veći formati. Osim toga, vrhunski proizvodi poput plakata i tiska na platnu, čestitki, kalendara, naljepnica ili čak šalica s fotografijama, mogu se kreirati izravno na POS-u i preuzeti odmah. Zahvaljujući potpuno beskontaktnom radu, najčešći formati fotografija mogu se ispisati i putem vlastitog pametnog telefona kupca, a da ne morate koristiti zaslon osjetljiv na dodir CEWE foto centra. Oni koji koriste aplikaciju CEWE Fotosvijet za unaprijed pripremljene narudžbe, dok su još uvijek na putu ili kod kuće, na kraju će dobiti QR kôd koji potom mogu koristiti na licu mjesta za početak ispisa izravno putem pisača u foto centru. Još jedna prednost su i mogućnosti povezanosti: memorijske kartice, USB stickovi i pametni telefoni mogu se fizički povezati putem utora za kartice i kabela za Android i Apple uređaje, dok su Bluetooth, AirPrint za Apple uređaje i Huawei Share dostupni za bežični prijenos. Sve u svemu, žiri TIPA-e posebno je naglasio intuitivan i jednostavan postupak naručivanja i široku paletu proizvoda koje nudi CEWE foto centar.

Najbolje fotografije za vaš dom: A2 kalendar sa zlatnim premazom

Jedan od najljepših načina da podijelite svoju ljubav prema fotografiji je zidni kalendar koji predstavlja najimpresivnije fotografije tijekom dvanaest mjeseci. CEWE je sada osvojio TIPA nagradu u kategoriji "Najbolja foto usluga na svijetu" za A2 zidni kalendar sa zlatnim premazom. CEWE Fotokalendar dostupan je u portretnom ili pejzažnom formatu i tiskan je na visokokvalitetnom mat papiru s minimalnim odsjajem. Posebnost: Na raspolaganju su različiti dizajni sa zlatnim premazom koji pružaju elegantan dojam i haptično iskustvo na naslovnici i pojedinačnim stranicama mjeseci. Kalendar se može dizajnirati brzo i jednostavno putem softvera za naručivanje. Da biste izbjegli čekanje početka nove godine, sami možete odabrati početni mjesec svog kalendara.


TIPA World Award

1991. godine predstavnici 25 europskih foto-časopisa prvi put su se sastali i osnovali najveće udruženje neovisnih magazina za fotografije i slike. U međuvremenu se svjetska nagrada TIPA smatra jednom od najprestižnijih nagrada za proizvode za fotografije i slike u svijetu. Svake godine TIPA-in tehnički odbor nominira najbolje nove proizvode u odabranim kategorijama, uključujući urednike časopisa članova da testiraju i ocjenjuju proizvode. Službeno, TIPA World Awards 2021 bit će dodijeljeni u Photopiji u Hamburgu, koja će se održati od 23. do 26. rujna 2021. godine.Za više informacija posjetite www.cewe.hr


*****

CEWE Grupa vodeća je europska tvrtka za izradu i online narudžbe fotoproizvoda. Od svojih početaka 1912. godine, CEWE je napredovao i postao vodeća tvrtka za pružanje usluga za sve one koji žele napraviti više svojih fotografija. To je uglavnom zbog toliko nagrađivane CEWE FOTOKNJIGE, koja se godišnje proda u više od šest milijuna primjeraka. Kupci mogu kupiti i druge personalizirane fotoproizvode pod robnim markama CEWE, WhiteWall i Cheerz - i od mnogih vodećih trgovina u Europi. Što se tiče osobnih fotografija, nadahnuti su za izradu različitih kreativnih dizajna i tvrtki povjeravaju oko 2,3 milijarde fotografija svake godine. CEWE Grupa također je uspostavila visoko učinkovit proizvodni sustav za internetsko tržište tiska, koji je još uvijek nov. Svake godine milijarde visokokvalitetnih tiskanih proizvoda pouzdano se isporuče kupcima putem prodajnih platformi SAXOPRINT, LASERLINE i viaprinto. Grupa CEWE, putem obitelji osnivača Neumüllera kao sidrišnog dioničara, usredotočuje se na održivo korporacijsko upravljanje i već je primila mnoge nagrade i za taj trud: dugoročno ekonomski održiva; kooperativna i poštena u odnosima s kupcima, zaposlenicima i dobavljačima; društveno odgovorna i štiti okoliš i resurse. Primjer za to je klimatski neutralan postupak koji se koristi za proizvodnju svih CEWE proizvoda. CEWE Grupa ima osoblje od oko 4.000 zaposlenika i djeluje u više od 20 zemalja. Grupna prodaja porasla je na 727,3 milijuna eura u 2020. CEWE je naveden na SDAX-u. https://company.cewe.de/press/company_profile


*****

Već smo četvrti put osvojili prestižnu nagradu TIPA World Awards!


Međunarodni stručni žiri nagradio je kožni i platneni uvez CEWE FOTOKNJIGE

Oldenburg, 14. travnja 2020. Žiri „Technical Image Press Association„ (TIPA) svako proljeće dodjeljuje nagrade za inovativne fotoproizvode. Uz dosadašnje dvije nagrade za CEWE FOTOKNJIGU i hexxas zidnu dekoraciju, u ovoj je godini tvrtka CEWE ponovno završila u kategoriji „Best Photo Service worldwide“ kao najbolja fotousluga na svijetu! Nagrađeni kožni i platneni uvez CEWE fotoknjige sada se mogu naručiti i u Hrvatskoj!


Inovativnost u skladu s potrebama kupaca

„TIPA World Awards“ najprestižnija je nagrada u svijetu za fotografske proizvode i usluge. Žiri koji je ove godine brojao 26 svjetski poznatih izdavača fotočasopisa ocjenjuje inovativnost proizvoda u skladu s različitim kriterijima kvalitete te samo najbolji mogu osvojiti nagrade. „Veliko nam je zadovoljstvo što smo ponovo očarali žiri TIPA-e s našim novim proizvodima,“ naglasio je Thomas Mehls, član odbora CEWE. „Vrlo nam je važna povratna informacija da se naši inovacijski procesi, na kojima svi zajedno radimo, kreću u pravom smjeru. Činjenica da je naš najpopularniji proizvod, CEWE FOTOKNJIGA, po treći put uspio osvojiti nagradu samo dokazuje da uvijek vrijedi imati na umu povratne informacije naših korisnika te pronalaziti nova rješenja za njihove potrebe. Nije dovoljno pratiti samo prethodne razvoje, već i nove izazove u našem užurbanom svijetu koji se konstantno mijenja."


CEWE FOTOKNJIGA za bilo koju prigodu

Od ulaska na tržište s CEWE FOTOKNJIGOM u 2005. godini, naš je proizvod doživio ogroman razvoj. To potvrđuje činjenica da smo dosad kreirali više od 60 milijuna primjeraka CEWE fotoknjige koje naši korisnici izrađuju za razne prigode. Osim najpopularnijih tema, kao što su putovanje, vjenčanje i druge obiteljske prigode, fotoknjiga može biti mjesto za još mnogo drugih predivnih trenutaka – za sve ono što korisnik želi i sanja. Uz to, za sve narudžbe fotoknjiga nudimo stopostotno jamstvo jer nam je zadovoljstvo korisnika najvažnije. Nakon TIPA nagrade za efektno-lakirani tvrdi uvez CEWE fotoknjige u 2018. godini, sada su nagrađeni naši najnoviji uvezi – kožni i platneni uvez za XL i XXL panoramsku fotoknjigu. Naše nove vrste uveza također su dostupne s efektnim premazom. Osim klasičnih opcija sjajnog, srebrnog i zlatnog premaza, sada možete odabrati i ružičasto-zlatni premaz za slova i clipartove koji mogu krasiti korice CEWE fotoknjige. Žiri je ove godine istaknuo eleganciju pobjedničke CEWE FOTOKNJIGE. Platneni uvez dočarava modernu atmosferu, dok kožni uvez podsjeća na klasične fotoalbume.

kožnim i platnenim uvezima

Nagradu TIPA World Award osvojili smo treći put zaredom


Nagrađeni hexxas - CEWE je "najbolja fotousluga na svijetu”

Kao vodeća europska fotousluga već se treći put radujemo i ponosimo nagradom „TIPA World Award“. Nijedna druga tvrtka iz ovog sektora nije osvojila tolike simpatije međunarodnog žirija u kategoriji „Best Photo Print Service”. Nakon priznanja CEWE FOTOKNJIGE u 2008. godini i nagrađenog efektno-lakiranog tvrdog uveza u 2018. godini, u ovoj je godini naša tvrtka dobila nagradu za hexxas - šesterokutnu zidnu dekoraciju. Ovogodišnja je nagrada zaista posebno priznanje za nas jer je sama ideja za taj proizvod nastala zahvaljujući inicijativi naših zaposlenika, a provedba iste je rezultat odlične suradnje naših odjela.

Jedinstveni koncept dizajna

Otkriveni su dobitnici nagrade „TIPA World Award“, najprestižnije nagrade za fotografske i slikovne proizvode u svijetu: Inovacije CEWE proizvoda dva su puta zaredom osvojile priznanje žirija TIPA (Technical Image Press Association). Nagrađeni proizvod hexxas dostupan je od rujna 2018. u raznim veličinama i količinama. Šesterokutne pločice stvaraju elegantno umjetničko djelo od vaših najljepših fotografija jer njihov jedinstveni format omogućuje stvaranje kolaža ili višedijelnog ukrasa iz samo jedne fotografije. Konačna odluka žirija sastavljenog od 30 svjetski poznatih urednika fotočasopisa glasila je: "Hexxas je novi koncept prikaza slika u domu ili u uredu (...) Sustav magnetskog ovjesa omogućuje stvaranje uzbudljivih kolaža koji se mogu organizirati na bilo koji način."

Potražnja za idejama

Svi odjeli tvrtke CEWE doprinose razvoju inovacija proizvoda. Od skoro 3 900 zaposlenika naše tvrtke, mnogo je njih aktivno uključeno u razvoj. Redovito pružamo priliku za prisustvo našim događajima poput Dana inovacije gdje predstavnici različitih zemalja i odjela mogu iznositi svoje ideje. Nove se ideje nerijetko rađaju zbog različitih kulturoloških potreba što istovremeno proširuje vidike svih naših kolega. Na taj se način rodila i ideja o hexxasu. „Osvajanje TIPA World Award 2019 nije samo priznanje našeg proizvoda, već i dokazivanje naših zaposlenika i metoda“, rekao je dr. Christian Friege, predsjednik Uprave CEWE. "Ponovno osvajanje nagrade pokazuje kakvo bogatstvo ideja leži u svima nama.”

hexxas

Šesterokutno remek-djelo: Vaše omiljene fotografije na foto-pločicama!


Svaka od vaših fotografija priča drugačiju priču? Hexxas objedinjuje sve vaše trenutke! Ukrasite svoj dom s predivnim fotografijama na sjajnim šesterokutnim pločama! Možete odabrati elemente veličine 18 x 15,6 cm i 27 x 23,4 cm. Ako želite, na svaku ploču možete staviti drugačiju fotografiju! Ako pak imate jednu fotografiju kojom se uistinu ponosite, hexxas nudi posebno rješenje: postavite jednu fotografiju na više zasebnih ploča koje će prilikom ukrašavanja tvoriti cjelinu od mnogih malih elemenata. Pomoću ljepljive vrpce i magnetskih učvrščivača koji dolaze zajedno s proizvodom zaista možete uživati u svojoj kreativnosti. Uz Y odstojnik sve dijelove možete postaviti na istu razdaljinu.

Efektno-lakirani uvez CEWE FOTOKNJIGE oduševio međunarodni žiri


CEWE FOTOKNJIGA Tipa

Dvadeset i devet izdavača svjetski poznatih fotočasopisa u travnju su odabrali dobitnika „TIPA World Awards 2018“. Pobjednik u kategoriji „Najbolja fotousluga na svijetu“ bila je vodeća europska fotousluga CEWE, s efektno-lakiranim uvezom CEWE FOTOKNJIGE.

Međunarodno uvjerljivo

„Technical Image Press Association“ (TIPA) priznanje je za najbolju nagradu fotografskih i slikovnih proizvoda u svijetu. Proces odlučivanja provode neovisna uredništva koji se temelji na redovitim recenzijama proizvoda koje se objavljuju radi informiranja čitatelja. U kategoriji „Best Photo Print Service“ tvrtka CEWE je ove godine osvojila prestižnu nagradu „TIPA World Award“. Mogućnost efektnog lakiranja uveza CEWE FOTOKNJIGE posebno se svidjela međunarodnom žiriju. Zlatni, srebrni i sjajni efektni premazi čine uvez još ljepšim i posebnijim. „Jako se radujemo što je žiri sastavljen od iskusnih urednika nagradio upravo CEWE FOTOKNJIGU i mogućnost efektnog lakiranja“, izjavio je Thomas Mehls, direktor marketinga u CEWE. „S našim proizvodima osiguravamo da fotografije ne ostanu nevidljive i samo na uređajima za pohranu, već da budu i vizualno i taktilno prilagodljive. Svjetska nagrada TIPA nam je samo dala vjetar u leđa da i dalje svojim korisnicima nudimo razne mogućnosti kroz proizvode s fotografijama koje ih svakodnevno uveseljavaju. CEWE FOTOKNJIGA nudi širok izbor veličina, vrsta papira, opcija uvezivanja i drugih opcija prilagodbe širom svijeta te baš zbog toga svatko može kreirati fotoknjigu kakvu god želi“. Uz nagrađeni premaz na koricama, članovi TIPA-e također su istaknuli mogućnost intuitivnog dizajnerskog postupka koji svakome omogućava da kreira fotoknjigu kakvu želi. „Postupan korak po korak vodič također je od velike pomoći u odabiru i dizajniranju fotoknjiga“, zaključio je žiri svoju procjenu.

Veliki izbor za pojedinačne rezultate

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE već je sama po sebi uzbudljiva i budi znatiželju čitatelja, bilo da se radi o fotografijama, dizajnu ili obliku izrade. Ispupčen dojam efektno-lakiranog uveza čine klasični sjajni, zlatni ili srebrni efektni premazi s kojima se mogu istaknuti različiti dizajnerski elementi, čime će naslovnica fotoknjige na kraju biti još posebnija i jedinstvena na dodir. Osim clipartova, tekstova i okvira, efektni se lak može odabrati i primijeniti na fino izrađene pozadine i pojedine stilove, što će cijelim koricama dati sjajnu strukturu. Uz spomenuti tvrdi uvez, CEWE nudi izbor i drugih vrsta uveza, ovisno o formatu koji odaberete, npr. meki uvez, knjižica, kožni ili platneni uvez premium kvalitete.

*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.