TISAK foto - Izrada fotografija, slika, digitalnih fotki
TISAKFoto
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA Tipa
Tipa 2020

Već smo četvrti put osvojili prestižnu nagradu TIPA World Awards!


Međunarodni stručni žiri nagradio je kožni i platneni uvez CEWE FOTOKNJIGE

Oldenburg, 14. travnja 2020. Žiri „Technical Image Press Association„ (TIPA) svako proljeće dodjeljuje nagrade za inovativne fotoproizvode. Uz dosadašnje dvije nagrade za CEWE FOTOKNJIGU i hexxas zidnu dekoraciju, u ovoj je godini tvrtka CEWE ponovno završila u kategoriji „Best Photo Service worldwide“ kao najbolja fotousluga na svijetu! Nagrađeni kožni i platneni uvez CEWE fotoknjige sada se mogu naručiti i u Hrvatskoj!


Inovativnost u skladu s potrebama kupaca

„TIPA World Awards“ najprestižnija je nagrada u svijetu za fotografske proizvode i usluge. Žiri koji je ove godine brojao 26 svjetski poznatih izdavača fotočasopisa ocjenjuje inovativnost proizvoda u skladu s različitim kriterijima kvalitete te samo najbolji mogu osvojiti nagrade. „Veliko nam je zadovoljstvo što smo ponovo očarali žiri TIPA-e s našim novim proizvodima,“ naglasio je Thomas Mehls, član odbora CEWE. „Vrlo nam je važna povratna informacija da se naši inovacijski procesi, na kojima svi zajedno radimo, kreću u pravom smjeru. Činjenica da je naš najpopularniji proizvod, CEWE FOTOKNJIGA, po treći put uspio osvojiti nagradu samo dokazuje da uvijek vrijedi imati na umu povratne informacije naših korisnika te pronalaziti nova rješenja za njihove potrebe. Nije dovoljno pratiti samo prethodne razvoje, već i nove izazove u našem užurbanom svijetu koji se konstantno mijenja."


CEWE FOTOKNJIGA za bilo koju prigodu

Od ulaska na tržište s CEWE FOTOKNJIGOM u 2005. godini, naš je proizvod doživio ogroman razvoj. To potvrđuje činjenica da smo dosad kreirali više od 60 milijuna primjeraka CEWE fotoknjige koje naši korisnici izrađuju za razne prigode. Osim najpopularnijih tema, kao što su putovanje, vjenčanje i druge obiteljske prigode, fotoknjiga može biti mjesto za još mnogo drugih predivnih trenutaka – za sve ono što korisnik želi i sanja. Uz to, za sve narudžbe fotoknjiga nudimo stopostotno jamstvo jer nam je zadovoljstvo korisnika najvažnije. Nakon TIPA nagrade za efektno-lakirani tvrdi uvez CEWE fotoknjige u 2018. godini, sada su nagrađeni naši najnoviji uvezi – kožni i platneni uvez za XL i XXL panoramsku fotoknjigu. Naše nove vrste uveza također su dostupne s efektnim premazom. Osim klasičnih opcija sjajnog, srebrnog i zlatnog premaza, sada možete odabrati i ružičasto-zlatni premaz za slova i clipartove koji mogu krasiti korice CEWE fotoknjige. Žiri je ove godine istaknuo eleganciju pobjedničke CEWE FOTOKNJIGE. Platneni uvez dočarava modernu atmosferu, dok kožni uvez podsjeća na klasične fotoalbume.

kožnim i platnenim uvezima

Nagradu TIPA World Award osvojili smo treći put zaredom


Nagrađeni hexxas - CEWE je "najbolja fotousluga na svijetu”

Kao vodeća europska fotousluga već se treći put radujemo i ponosimo nagradom „TIPA World Award“. Nijedna druga tvrtka iz ovog sektora nije osvojila tolike simpatije međunarodnog žirija u kategoriji „Best Photo Print Service”. Nakon priznanja CEWE FOTOKNJIGE u 2008. godini i nagrađenog efektno-lakiranog tvrdog uveza u 2018. godini, u ovoj je godini naša tvrtka dobila nagradu za hexxas - šesterokutnu zidnu dekoraciju. Ovogodišnja je nagrada zaista posebno priznanje za nas jer je sama ideja za taj proizvod nastala zahvaljujući inicijativi naših zaposlenika, a provedba iste je rezultat odlične suradnje naših odjela.

Jedinstveni koncept dizajna

Otkriveni su dobitnici nagrade „TIPA World Award“, najprestižnije nagrade za fotografske i slikovne proizvode u svijetu: Inovacije CEWE proizvoda dva su puta zaredom osvojile priznanje žirija TIPA (Technical Image Press Association). Nagrađeni proizvod hexxas dostupan je od rujna 2018. u raznim veličinama i količinama. Šesterokutne pločice stvaraju elegantno umjetničko djelo od vaših najljepših fotografija jer njihov jedinstveni format omogućuje stvaranje kolaža ili višedijelnog ukrasa iz samo jedne fotografije. Konačna odluka žirija sastavljenog od 30 svjetski poznatih urednika fotočasopisa glasila je: "Hexxas je novi koncept prikaza slika u domu ili u uredu (...) Sustav magnetskog ovjesa omogućuje stvaranje uzbudljivih kolaža koji se mogu organizirati na bilo koji način."

Potražnja za idejama

Svi odjeli tvrtke CEWE doprinose razvoju inovacija proizvoda. Od skoro 3 900 zaposlenika naše tvrtke, mnogo je njih aktivno uključeno u razvoj. Redovito pružamo priliku za prisustvo našim događajima poput Dana inovacije gdje predstavnici različitih zemalja i odjela mogu iznositi svoje ideje. Nove se ideje nerijetko rađaju zbog različitih kulturoloških potreba što istovremeno proširuje vidike svih naših kolega. Na taj se način rodila i ideja o hexxasu. „Osvajanje TIPA World Award 2019 nije samo priznanje našeg proizvoda, već i dokazivanje naših zaposlenika i metoda“, rekao je dr. Christian Friege, predsjednik Uprave CEWE. "Ponovno osvajanje nagrade pokazuje kakvo bogatstvo ideja leži u svima nama.”

hexxas

Šesterokutno remek-djelo: Vaše omiljene fotografije na foto-pločicama!


Svaka od vaših fotografija priča drugačiju priču? Hexxas objedinjuje sve vaše trenutke! Ukrasite svoj dom s predivnim fotografijama na sjajnim šesterokutnim pločama! Možete odabrati elemente veličine 18 x 15,6 cm i 27 x 23,4 cm. Ako želite, na svaku ploču možete staviti drugačiju fotografiju! Ako pak imate jednu fotografiju kojom se uistinu ponosite, hexxas nudi posebno rješenje: postavite jednu fotografiju na više zasebnih ploča koje će prilikom ukrašavanja tvoriti cjelinu od mnogih malih elemenata. Pomoću ljepljive vrpce i magnetskih učvrščivača koji dolaze zajedno s proizvodom zaista možete uživati u svojoj kreativnosti. Uz Y odstojnik sve dijelove možete postaviti na istu razdaljinu.

Efektno-lakirani uvez CEWE FOTOKNJIGE oduševio međunarodni žiri


CEWE FOTOKNJIGA Tipa

Dvadeset i devet izdavača svjetski poznatih fotočasopisa u travnju su odabrali dobitnika „TIPA World Awards 2018“. Pobjednik u kategoriji „Najbolja fotousluga na svijetu“ bila je vodeća europska fotousluga CEWE, s efektno-lakiranim uvezom CEWE FOTOKNJIGE.

Međunarodno uvjerljivo

„Technical Image Press Association“ (TIPA) priznanje je za najbolju nagradu fotografskih i slikovnih proizvoda u svijetu. Proces odlučivanja provode neovisna uredništva koji se temelji na redovitim recenzijama proizvoda koje se objavljuju radi informiranja čitatelja. U kategoriji „Best Photo Print Service“ tvrtka CEWE je ove godine osvojila prestižnu nagradu „TIPA World Award“. Mogućnost efektnog lakiranja uveza CEWE FOTOKNJIGE posebno se svidjela međunarodnom žiriju. Zlatni, srebrni i sjajni efektni premazi čine uvez još ljepšim i posebnijim. „Jako se radujemo što je žiri sastavljen od iskusnih urednika nagradio upravo CEWE FOTOKNJIGU i mogućnost efektnog lakiranja“, izjavio je Thomas Mehls, direktor marketinga u CEWE. „S našim proizvodima osiguravamo da fotografije ne ostanu nevidljive i samo na uređajima za pohranu, već da budu i vizualno i taktilno prilagodljive. Svjetska nagrada TIPA nam je samo dala vjetar u leđa da i dalje svojim korisnicima nudimo razne mogućnosti kroz proizvode s fotografijama koje ih svakodnevno uveseljavaju. CEWE FOTOKNJIGA nudi širok izbor veličina, vrsta papira, opcija uvezivanja i drugih opcija prilagodbe širom svijeta te baš zbog toga svatko može kreirati fotoknjigu kakvu god želi“. Uz nagrađeni premaz na koricama, članovi TIPA-e također su istaknuli mogućnost intuitivnog dizajnerskog postupka koji svakome omogućava da kreira fotoknjigu kakvu želi. „Postupan korak po korak vodič također je od velike pomoći u odabiru i dizajniranju fotoknjiga“, zaključio je žiri svoju procjenu.

Veliki izbor za pojedinačne rezultate

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE već je sama po sebi uzbudljiva i budi znatiželju čitatelja, bilo da se radi o fotografijama, dizajnu ili obliku izrade. Ispupčen dojam efektno-lakiranog uveza čine klasični sjajni, zlatni ili srebrni efektni premazi s kojima se mogu istaknuti različiti dizajnerski elementi, čime će naslovnica fotoknjige na kraju biti još posebnija i jedinstvena na dodir. Osim clipartova, tekstova i okvira, efektni se lak može odabrati i primijeniti na fino izrađene pozadine i pojedine stilove, što će cijelim koricama dati sjajnu strukturu. Uz spomenuti tvrdi uvez, CEWE nudi izbor i drugih vrsta uveza, ovisno o formatu koji odaberete, npr. meki uvez, knjižica, kožni ili platneni uvez premium kvalitete.

*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.