CEWE Fotosvijet aplikacija Naručite brzo i jednostavno
Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Fotonaljepnica

Četiri, osam ili šesnaest fotonaljepnica s vašim najdražim fotografijama

Pošaljite osobnu poruku svim svojim prijateljima, ukrasite svoje poklone naljepnicama ili ih sakupljajte u albumu za naljepnice.

  • Sjajni premium fotopapir
  • Četiri, osam ili šesnaest naljepnica u jednom setu
  • Savršen ukras na poklonima umjesto oznaka s imenom
2,29 € *

Uređivanje i naručivanje

Informacije o proizvodu

Materijal:

Premium FujiFilm fotopapir

Dimenzija:

  • Dimenzija role cca. 13 cm × 18 cm
  • 4 velike naljepnice (cca. 6 cm × 8 cm / naljepnica)
  • 8 standardnih naljepnica(cca. 4 cm × 6 cm / naljepnica)
  • 16 malih naljepnica (cca. 3 cm × 4 cm / naljepnica)

Samoljepljive fotonaljepnice: zalijepite svoje fotografije na bilo koju površinu

Kreativne fotonaljepnice na poklon paketima, bilježnicama i drugim proizvodima

Izradite samoljepljivu fotografiju: kreirajte svoju fotonaljepnicu.

Svoju bilježnicu, kalendar, poklone ili laptop i druge drage stvari s fotonaljepnicama možete brzo i jednostavno personalizirati. Fotonaljepnice su idealan proizvod za ukrašavanje tvojih najdražih predmeta. Samoljepljive su i brzo i jednostavno ukrašavaju odabran predmet i podsjećaju te na nezaboravne trenutke. Djeca se osobito vole igrati dizajnirajući razne fotonaljepnice s kojima mogu ukrasiti svoje najdraže predmete. Kreirajući fotonaljepnice djeca mogu razvijati svoju kreativnost, a s personaliziranim naljepnicama lakše će naći svoje stvari u vrtiću ili osnovnoj školi. Pri izradi fotonaljepnica birajte među našim clipartovima i zabavite se uređujući svoj fotoproizvod.

Dizajnirajte i naručite fotonaljepnice i njima ukrasite svoje poklone.

Fotonaljepnicama možete personalizirati svoje najdraže stvari i ukrasiti poklone svojih najmilijih čime ćete ih svima učiniti privlačnijima. Fotonaljepnice su odlični dodatak predmetima na koje se ne može pričvrstiti standardna fotografija, primjerice u autu ili na vratima ormara.

Kreiranje fotonaljepnica: CEWE Vam za to nudi sljedeće mogućnosti.

CEWE fotonaljepnice tiskaju se na premium fotopapir kako bi boje sačuvale svoj sjaj. Ovisno o veličini fotografija možete naručiti 4, 8 ili 16 fotonaljepnica. Dimenzija je 13×18 cm i nudi bezbroj mogućnosti, primjerice možete izraditi portret, trenutke ljetovanja, partnera i djecu ili svoga psa u pokretu. Izradite isti motiv na više različitih načina ili odaberite drugu fotografiju za svaku fotonaljepnicu. Fotonaljepnicu možete izraditi online ili u besplatnom fotoprogramu. Predajom narudžbe odmah počinjemo izradu vaših fotonaljepnica. Naše fotonaljepnice kurir će dostaviti u roku od nekoliko dana na vašu adresu ili ćete ih moći preuzeti u poslovnicama naših partnera. Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz proizvod ili stanje narudžbe, slobodno se javite CEWE službi za korisnike.