TISAK foto - Izrada fotografija, slika, digitalnih fotki
TISAKFoto
Vi ste ovdje: Fotopoklon

Kontakt

telefon i e-mail


Pon.-Pet.: 8:00-17:00 Sub.-Ned.: 10:00-17:00
Usluge
Služba za korisnike je
dostupna radnim danom
Kontrola kvalitete
Višestruki pobjednik
Izrada fotopoklona

Online izrada fotopoklona za svaku priliku.

U našem velikom asortimanu od više od 1000 fotopoklona, zasigurno ćete pronaći onaj pravi za svaku prigodu. Svojoj djeci odaberite neku od plišanih životinja na čiju ćemo majicu otisnuti Vašu najdražu fotografiju. Savršen poklon može biti i šalica s fotografijom, podložak za miša ili foto puzzle. Svejedno što ćete odabrati, najbolji poklon uvijek dolazi od srca. Kreiranje i naručivanje jedinstvenih foto poklona je lagano i jednostavno. Dovoljno je da skinete i instalirate CEWE FOTOPROGRAM, uz pomoću kojega ćete s lakoćom kreirati svoj željeni proizvod!

Foto šalice i više - Cewe.hr

FOTO ŠALICE

Za sjajan početak dana!

Divite se svako jutro svojoj najdražoj fotografiji na šalici kakvu nitko nema. Učinite posebnom svoju šalicu uz pomoć različitih dizajn elemenata i za top efekt - izaberite posebno široku panoramsku veličinu!

već od 69,50 kn*
Foto dekoracije- cewe.hr

FOTO DEKORACIJE

Pokloni od srca!

Posebne foto dekoracije koje pružaju ugodnu atmosferu Vašem domu. Ukrasite svoj dom ovim jedinstvenim foto dekoracijama ili darujte voljenu osobu!

već od 52,00 kn*
IFoto igre, plišane igračke - Cewe.hr

FOTO IGRAČKE

Igre koje nisu samo za djecu!

Pretvorite svoje najljepše snimke u foto zabavu. Doživite ponovno uspomene korak po korak uz puzzle, kroz igru kartama ili iznenadite najmanje s plišanim igračkama!

već od 47,90 kn*
Tekstilni proizvodi- cewe.hr

FOTO TEKSTIL

Visoka kvaliteta, prekrasne boje!

Uz pomoću besplatnog fotoprograma, izrada foto poklona je dječja igra. Izradite originalne foto tekstilne proizvode za tren!

već od 49,90 kn*
Foto školski pribor- cewe.hr

FOTO ŠKOLSKI PRIBOR

Ovako će škola biti zabavnija!

Bilo da je riječ o grickalicama iz jedinstvene kutijice za užinu ili uredno raspoređenoj pernici, izrada foto pribora za školu s najdražim fotografijama oduševit će Vas i Vaše školarce!

već od 6,90 kn*
Foto uredski pribor- cewe.hr

FOTO UREDSKI PRIBOR

Za kreativnost na poslu!

Foto pokloni koji će učiniti Vaš radni dan ljepšim! Izradite u samo par koraka jedinstvene proizvode koje podjednako možete koristiti u školi ili u uredu!

već od 69,50 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.