Praćenje narudžbe
Korisnička podrška
01/3445401

Naši načini plaćanja

Dostupni načini plaćanja razlikuju se od trgovine do trgovine. Informacije o tome možete dobiti izravno u trgovini odabranoj kao mjesto preuzimanja.

Pouzeće<br><br>Trošak plaćanja pouzećem 4,00 kn<br><br>Ako odaberete plaćanje pouzećem, pri preuzimanju proizvoda kuriru trebate platiti cijenu naručenog proizvoda, zajedno s troškom dostave i plaćanja pouzećem. Pri odabiru načina dostave nije moguće postaviti različitu adresu za isporuku od adrese za plaćanje.<br><br>Bankovna kartica<br><br>Plaćanje bankovnom karticom moguće je i prilikom online naručivanja te naručivanja pomoću Fotosvijet programa- korištenjem Visa i MasterCard kartice. Iznos će biti skinut s računa tek nakon proizvodnje proizvoda, a ne nakon predaje narudžbe. Ukoliko je narudžba neuspjela, iznos će biti samo rezerviran, ali ne i skinut s računa. U slučaju odabira ove vrste plaćanja moguće je postaviti različite adrese za dostavu te za izdavanje računa.

Pouzeće<br><br>Trošak plaćanja pouzećem 4,00 kn<br><br>Ako odaberete plaćanje pouzećem, cijenu pri preuzimanju naručenog proizvoda možete platiti na licu mjesta, putem terminala za kreditnu karticu, zajedno s troškom dostave i plaćanja pouzećem.<br><br>Bankovna kartica<br><br>Plaćanje bankovnom karticom moguće je i prilikom online naručivanja te naručivanja pomoću Fotosvijet programa- korištenjem Visa i MasterCard kartice. Iznos će biti skinut s računa tek nakon proizvodnje proizvoda, a ne nakon predaje narudžbe. Ukoliko je narudžba neuspjela, iznos će biti samo rezerviran, ali ne i skinut s računa.