TISAK foto - Izrada fotografija, slika, digitalnih fotki
TISAKFoto
Vi ste ovdje: Zidna dekoracija
Posteri i fotografije na platnu
VIŠEDJELNA ZIDNA DEKORACIJA

VIŠEDJELNA ZIDNA DEKORACIJA

Vaša digitalna fotografija u krupnom planu!
Moderna i kreativna CEWE dekoracija- digitalne fotografije podijeljene na dijelove koji s 3 cm udaljenosti jedno od durogo čine jednu cijelu fotografiju.
već od 0,00 kn*
FOTOGRAFIJA NA PLATNU

FOTOGRAFIJA NA PLATNU

Vaša fotografija tiskana na umjetničkom platnu!

CEWE Fotografija na može služiti i kao samostalna dekoracija zida ili kao jedinstveni poklon! Pruža prekrasan prizor na svakom zidu. Pustite mašti na volju i dekorirajte zid dnevne sobe s fotografijom na platnu!

već od 130,00 kn*
POSTER

POSTER

Trenutak koji vrijedi sačuvati u velikom formatu!

Poseban format za najljepše trenutke- kao jedinstvena dekoracija stana. Fotografije s putovanja, vjenčanja, portreti najdražih- životu imamo puno trenutaka koje vrijedi sačuvati i koji će se uistinu izraziti u poster formatu!

već od 5,90 kn*
TISKANJE KOLAŽ POSTERA - S OKVIROM

TISKANJE KOLAŽ POSTERA - S OKVIROM

Moderan prikaz Vaših fotografija!

U životu imamo puno trenutaka koji će doći do pravog izražaja u poster formatu. Zahvaljujući odličnim stilskim uzorcima možete izraditi foto kolaž s vlastitim fotografijama u poster formatu i ukrašen s okvirom!

već od 139,80 kn*
XXL POSTER

XXL POSTER

Postoje trenutci koje vrijedi zabilježiti u velikom formatu!

Svejedno izaberete li klasični, kvadratni ili panoramski format svakako će te se iznenaditi kakav utjecaj ima Vaša najdraža fotografija tiskana na XXL posteru. Dekorirajte zidove Vašeg doma s ovom potpuno jedinstvenom zidnom dekoracijom!

već od 29,90 kn*
PREMIUM POSTER

PREMIUM POSTER

12 novih formata!

Visokokvalitetni tipovi fotopapira po Vašem izboru, novi predlošci za svih 12 dostupnih formata- ove značajke karakteriziraju naš najnoviji premium poster. Divite se Vašoj najdražoj fotografiji u velikom formatu!

već od 22,90 kn*
FOTOGRAFIJA NA DRVETU

FOTOGRAFIJA NA DRVETU

Za ljubitelje prirode!

Rustikalnije od ovog je skoro nemoguće prezentirati fotografiju. Izabranu fotografiju direktno tiskamo na drvo jelovine.

već od 221,90 kn*
FOTOGRAFIJA IZA AKRILA

FOTOGRAFIJA IZA AKRILA

Daje nevjerojatnu dubljinu Vašoj fotki!

Iza akrilnog stakla Vaša najdraža fotografija tiskana na originalnom foto papiru uistinu će blistati! O zaštiti tiskanog postera i prekrasnom blistanju brine se akrilno staklo. Izradite i Vi s lakoćom online!

već od 184,90 kn*
SAMOLJEPLJIVA POSTER NALJEPNICA

SAMOLJEPLJIVA POSTER NALJEPNICA

Zapanjujuća i flexibilna!

Svjedno koristite li je na zidu dječje sobe, na hladnjaku ili laptopu- samoljepljivi poster savšen je dekoracijski element. Izaberite Vama najviše odgovarajuću dostupnu veličinu i započnite s izradom samoljepljivog postera!

već od 130,00 kn*
ALU FOTOGRAFIJA

ALU FOTOGRAFIJA

Napravite od svojih fotografija senzaciju!

Postavite fotografiju na mjesto gdje će dolaziti najviše do izražaja, kako biste postigli što bolji efekt. Vaša fotografija tiskana je na premium foto papiru i fiksirana na aluminijsku dibond ploču.

već od 159,90 kn*
KAŠIRANA FOTOGRAFIJA

KAŠIRANA FOTOGRAFIJA

Razni formati, elegantan dizajn!

Tvrda pjenasta spužva je moderna i cjenovno pristupačna. Napravljena je od PVC pjene pa se odlikuje malom težinom.

već od 123,90 kn*
GALERIJSKI PRINT

GALERIJSKI PRINT

Vaša slika u najboljoj konstrukciji

Fotografija direktno otisnuta na akrilno staklo i sa zadnje strane pričvršćena dibond aluminijem. Proizvod koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Izrazito dugi vijek trajanja.

već od 246,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.