Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Načini slanja

Šaljemo putem ovih sposobnih partnera.

Sigurna dostava vašeg paketa s dostavom na kućnu adresu. Dugogodišnje iskustvo i stručnost jamče da se CEWE fotoproizvodi isporučuju sigurno i brzo.

Želite li naručeni foto proizvod primiti kod kuće ili na poslu? Prilikom naručivanja, nakon prijave / registracije, odaberite prikladnu dostavu na kućnu adresu!

Naš partner: DPD Kontakt podaci našeg partnera: Broj telefona: 01 3430 600 E-mail adresa: customerservice@dpd.hr

DPD služba za korisnike prima Vaše pozive radnim danom između 8:00-17:00 sati.

Kada se vrši isporuka? Fotoproizvodi bit će isporučeni radnim danom nakon njihovog završetka. DPD vrši isporuku od ponedjeljka do petka između 8:00-16:00 sati.

Gdje se mogu naći detaljnije informacije o pošiljki? Praćenje statusa paketa >> Na stranici DPD-a praćenje statusa paketa dostupno je u bilo kojem dijelu dana. Potreban broj paketa pronaći ćete u povratnom mailu o izrađenoj narudžbi. Nakon pretraživanja, odmah se prikazuje povijest paketa - zajedno s potvrdom o primitku u slučaju uspješne isporuke.

Na dan isporuke neću biti na zadanoj adresi. Što napraviti u tom slučaju? Ukoliko bi htjeli promijeniti adresu isporuke to možete učiniti pozivom na broj telefona 01 3430 611 najmanje 24 sata prije planirane isporuke. Ako ste pri naručivanju upisali krivu adresu ili unaprijed znate kako se nećete nalaziti na zadanoj adresi za vrijeme isporuke proizvoda, a sve do primitka e-maila potvrde o izrađenoj narudžbi, adresu možete promijeniti pozivom na sljedeći broj telefona: 01/777 6435.

Nakon 2 neuspjele isporuke paket se vraća pošiljatelju.

Koliko košta isporuka na kućnu adresu? Bez obzira na težinu paketa cijena isporuke na kućnu adresu je 3,99 €

Ako Vaša narudžba sadrži više proizvoda iz iste kategorije te ukupni iznos prelazi 25,00 €, iskoristite kod "BESPLATNADOSTAVA" i svoju ćete narudžbu dobiti besplatno! Kod ne vrijedi za narudžbu koja sadrži više proizvoda iz različitih kategorija. Ovaj se kod ne može kombinirati s drugim popustima.

» VAŽNO: Trošak dostave u slučaju naručivanja različitih kategorija proizvoda može biti različiti. Troškove dostave možete pronaći ovdje«

Zašto CEWE?

Najpopularnija fotousluga u Europi
100% jamstvo zadovoljstva
Kontakt korisničke podrške

Stojimo vam na raspolaganju! Nazovite nas!

Kontakt korisničke podrške: 01/344 5401, od ponedjeljka do nedjelje: 8:00 do 17:00