Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Kreirajte i naručite sada:

CEWE Fotosvijet aplikacija

  • brzo instaliranje
  • svoje fotoproizvode možete kreirati bilo gdje i bilo kad
  • mogućnost narudžbe fotografija dostupna je u aplikaciji

Udobno i lagano kreiranje fotoproizvoda na kompjuteru

Upoznajte nove mogućnosti u CEWE Fotosvijet programu

Novi uređivač u CEWE Fotosvijet programu

Izrada CEWE fotoproizvoda u novom uređivaču jednostavna je i praktična kao još nikada: ponovno smo osmislili elemente poslužitelja i optimizirali ih na nekim mjestima kako biste brže došli do funkcije koje želite koristiti. Uz to dolazi činjenica da se "Pomoć" funkcija može pozvati na svakom koraku i daje odgovore na najčešće postavljana pitanja u samo nekoliko klikova.

Još više stilova za kompaktnu fotoknjigu

Više od 30 unaprijed instaliranih stilskih obrazaca, a mnoge druge možete preuzeti online: Proširili smo asortiman najpopularnijih stilova za CEWE FOTOKNJIGE. To su stranice koje su unaprijed sastavljene, imaju unaprijed odabranu pozadinu, clipartove, maskice i okvire. Jednostavno se mogu pretraživati prema temama i prigodama.

Elegantni tematski predlošci za svaku priliku

Želite li kreirate CEWE FOTOKNJIGU za određeni događaj? Od sad to možete napraviti jednostavnije nego ikada! Svejedno je radili se o vjenčanju, dječjem rođendanu ili putovanju, svoju ćete fotoknjigu moći personalizirati s različitim tematikama, pozadinama, clipartovima, maskicama i okvirima koje nudimo. Vi samo trebate preuzeti odabrane elemente i dodati ih svojim fotografijama, urediti prema svojemu ukusu.

Jednostavniji odabir fotografije u CEWE fotoprogramu

Prije je bilo jako teško odabrati odgovarajuću fotografiju iz gomile snimljenih digitalnih fotografija. Više se ne morate brinuti za to jer CEWE FOTOKNJIGA asistent odabere za vas najbolje fotografije i automatski ih rasporedi na odabran broj stranica. Zahvaljujući tomu možete brzo krenuti s uređivanjem odabranih fotografija.

Bolje rezanja fotografija zahvaljujući funkciji prepoznavanja lica

Nema više odrezanih glava na fotografijama u CEWE FOTOKNJIGAMA: Nova funkcija prepoznavanja lica optimalno određuje postavke za obrezivanje fotografija na portretima. Ova inteligentna funkcija prepoznaje je li na fotografiji osoba i upravo zato možete biti sigurni da će se ljudi dobro vidjeti na svim vašim fotografijama.

Novosti, još veći izbor personaliziranih fotoproizvoda.

Novi proizvodi u CEWE Fotosvijet programu

CEWE FOTOKNJIGA – sjajni efekti

Za ovaj inovativan izum naša je tvrtka 2018 godine dobila TIPA nagradu. CEWE FOTOKNJIGE sa zlatnim, srebrenim ili klasičnim sjajnim efektom od sada se mogu izraditi i naručiti u XXL Panoramskom formatu. Za izradu fotoknjige nudimo brojne unaprijed sastavljene dizajne, ali možete se i sami poigrati i prepustiti se kreativnošću.

Mogućnost upotrebe sjajnih efekata na cijeloj površini CEWE FOTOKNJIGE

Više od 50 novih pozadina koje se mogu ukrasiti sjajnim efektima i više od 100 novih elemenata za uređivanje CEWE FOTOKNJIGA. Pri izradi elemenata prema želji naših kupaca naglasak smo stavili na geometrijske i apstraktne forme.

Novi i popularni formati za CEWE Kalendare

Od sad možete naručiti XXL kvadratne zidne kalendare (45 × 45 cm) i velike kvadratne stolne kalendare. Odaberete li XL kvadratni zidni kalendar (30 × 30 cm) možete birati među tri kvalitetne vrste papira. Novi i elegantni formati kalendara uređivanje čine još ugodnijim.