Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Dijete stoji pored stola. Iznad njega visi držač s raznim fiksnim posudama s priborom za školu i slobodno vrijeme.

Kreativni savjeti

Fora držač za školski pribor

Uz DIY držač za pribor, školarci mogu kreirati vlastite posude. Ima mjesta za sve što vam je potrebno za školu i slobodno vrijeme.

Umjesto da olovke, škare, kistove i slično odlažete na radni stol, možete pomoću držača osigurati da sve visi na zidu iznad, na štedljiv i dekorativan način. Napravite ploču zajedno sa svojom djecom i prilagodite je potrebama djece uz pomoć raznih kutija i drugih mogućnosti odlaganja. Vaše fotografije, ukrasi i dodatci u boji čine ploču s priborom još osobnijom.

Na stolu leže kartonske kutije, škare, ravnalo, olovke i bojice, fotografije i prazna kutija od mlijeka.
Osim alata za ručni rad, potrebne su instant fotografije.

Što vam je potrebno:

  • veliki MDF ili drvena ploča
  • tri do četiri trenutne fotografije u različitim formatima, koje možete brzo i jednostavno izraditi na CEWE foto kiosku u vašoj blizini.
  • Škare
  • Ravnalo
  • Olovka
  • Rezač/zanatski nož
  • Pištolj za vruće ljepilo
  • prazna ambalaža (npr. kutija za mlijeko)
  • Izrada kartona u različitim bojama

U našem primjeru za drvenu ploču odabrali smo format 40 x 60 cm. Velika kutija je dimenzija 19,5 x 23,5 cm, srednja 24 x 12 cm, a mala 15 x10 cm.

Ruke režu kartonsku kutiju rezačem i ravnalom. Na stolu je još potrepština za projekt.

Prvo pripremite sve spremnike

Kutije ili sami savijate od kartona, ostavljajući otvorene i stražnju i gornju stranu, gdje će kasnije doći olovke i slično. Ili možete zalijepiti karton u boji na prazne posude.

Ruke lijepe fotografiju koja prikazuje tube boje na komad kartona. Na stolu su razne kreacije.

Bit će još osobnije - uz fotografije

Pustite kreativnosti na volju: upotrijebite kombinaciju dječjih fotografija i slika pribora koji će kasnije ići u pojedinačne posude kao ukrasni elementi. Možete dodati obrub u boji na trenutne fotografije izravno na foto kiosku i izraditi ih. Lijepite motive ili direktno na kutije ili na malo veći komad kartona kao podlogu.

Ruke drže DIY držač kistova s fotografijom djeteta iznad daske. Na stolu su razne potrepštine koje koristimo za projekt.

Prvo pripremiti, zatim lijepiti

Složenije opcije za pohranjivanje, kao što je držač kistove, trebaju biti potpuno sastavljene prije nego što se pričvrste na ploču. Za ovu posudu zalijepite komad papira na malo manji komad kartona. Zatim dolazi kutija, na kojoj je već zalijepljena fotografija. Zatim na njega pričvrstite zvijezdu ili neki drugi kartonski simbol.

Nanesite ljepilo na posude pomoću pištolja za vruće ljepilo. Ispod je posuda s već pričvršćenim raznim spremnicima.

Na ploči

Pištoljem za vruće ljepilo pričvrstite svaku posudu na ploču. Da biste to učinili, namažite ljepilom s tri strane i pritisnite odgovarajuću kutiju (s otvorenom stranom prema gore) na ploču na nekoliko sekundi. Savjet: Prije lijepljenja sve posude probno postavite na ploču kako biste pronašli odgovarajući raspored.

Ruke stišću kutiju na priboru. Na njemu je zalijepljena fotografija školarca.

Moj stol, moje olovke

Naravno, uz pribor iznad radnog stola dobro idu i same fotografije školarca, rub fotografije u boji je lijep kontrast plavoj kutiji. Ljepilom pričvrstite fotografije na posude na držaču. Čvrsto pritisnite motive nekoliko sekundi dok se ne osuši.

Sve što treba školarcu

Ruke stavljaju bilježnicu u posudu. Na njoj je fotografija školarca.
Čak se i vježbanke mogu pohraniti u zidni držač za pribor.

Osim pribora za pisanje i slikanje, u veće posude za pribor djeca mogu staviti npr. bilježnice i blokove. Savjet: Koristite dvije kuke s vijcima i drveni štapić kako biste kasnije mogli spremiti male rolice. Na njega se jednostavno može zalijepiti ljepljiva folija ili vrpca i ukloniti željena količina.