Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Na zidu visi DIY foto ploča s trenutnim fotografijama. Pokraj okvira na malom stoliću nalazi se pisaći pribor.

Kreativni savjeti

Na ovoj foto oglasnoj ploči uvijek su vidljivi trenuci sreće

S okvirom za slike i nekoliko CEWE fotografija, možete urediti fleksibilno promjenjivi kutak za svoje omiljene fotografije u nekoliko minuta.

Okvir za fotografije, nekoliko vezica i mnogo, čak i odmah izrađenih uspomena sve je što vam je potrebno za provedbu naše nove dekoracijske ideje. Štoviše, na ovoj ploči možete promijeniti ne samo svoje doživljaje, već i odabrani medij za pohranu u bilo kojem trenutku.

Trebat će vam sljedeći alat:

Na stolu su trenutne fotografije u raznim formatima, drveni okvir za fotografije, škare, elastična traka, šarafi i perle sa slovima.
Veličina i format mogu se potpuno prilagoditi.

Izrada:

Fotografija, krupni plan ruke koja uvija malu upredenu kuku u drveni okvir.

Učvršćivanje vijčanih kukica u okvir

Kako biste mogli povući traku da bude zategnuta, kukice vrlo čvrsto uvijte u drveni okvir. Broj kukica ovisi o veličini okvira i vašem ukusu - ako želite izložiti više manjih fotografija, bolje je kupiti više kukica i ostaviti manje razmake između elstične trake.

Fotografija dviju ruku koje vuku gumenu traku oko kukica koje su pričvršćene vijcima u drveni okvir za fotografije. Pored okvira za fotografije su i trenutne fotografije

Provlačenje gume

Vežite čvor na kraj vrpce na jednu kukicu (po izboru), a zatim je provucite dijagonalno preko druge strane okvira do sljedeće kukice i natrag dok ne dođete do posljednje kukice, gdje pričvrstite krajnji dio. Prije pričvršćivanja trake, svakako provjerite je li dovoljno čvrsta da kasnije drži vaše fotografije.

Dvije ruke vežu gumenu traku na okvir za fotografju. Pored okvira su i papirne fotografije u raznim formatima.

Mreža za različite formate

Ponovno stavite elastičnu traku na kukicu i sada je nepravilno provlačite od kukice do kukice, pazeći da napravite razmake različitih veličina između traka, kako bi kasnije na oglasnoj ploči ostalo mjesta za slike različitih veličina i formata.

Fotografija iz bliza dviju ruku koje na vrpcu nižu perle sa slovima.

Dekoracija

Na vodoravno zategnutoj žici nanižite od perli slova svoje omiljene riječi, godine, imena svojih najmilijih ili bilo što drugo što mislite da je važno za naglasiti uz vaše fotografije. (Bilo bi dobro objesiti slova na zaseban niz, tako da ga možete promijeniti u bilo kojem trenutku.)

Izbliza se vide dvije ruke koje stavljaju CEWE trenutne fotografije između gumene trake.

Postavljanje fotografija

Sada samo trebate pažljivo provući fotografije između traka koje će - ako ste jako napeli uzicu - gumena mrežica lijepo držati. Ako iskliznu, upotrijebite, na primjer, ukrasne kopče. I još jednom: slobodno kombinirajte naše različite proizvode! Foto trake izgledaju savršeno čak i kada su dopunjene sa 2-3 retro fotografije.

Savjet: Budući da je foto ploča savršeno prikladna za stalne promjene, možete promijeniti ne samo slike, već i medij za pohranu i stil. Za intimne, adventske ili božićne ukrase, primjerice, možete naručiti Art fotografije, a za zabavne, ljetne teme brzo isprintati nekoliko fotografija zabavnog dizajna na CEWE foto kisoku.

Želimo Vam puno užitka u izradi i gledanju fotografija!

Evo kako doći do trenutnih fotografija

Uredite svoje kreativne fotopoklone jednostavno koristeći trenutne fotografije - CEWE foto kiosci u vašoj blizini