Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Dvoje djece sjedi na sofi u dnevnoj sobi. U rukama drže otvorenu CEWE FOTOKNJIGU i gledaju je.

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

"On the road" od stranice do stranice

Sačuvajte svoje doživljaje putovanja u CEWE FOTOKNJIZI s dizajn elementima u "outdoor" stilu

Danas ovdje, sutra ondje, vani u zelenilu ili uz vodu - tijekom izleta u prirodu ili malih izleta možemo vidjeti i doživjeti puno posebnih iskustava. CEWE FOTOKNJIGA vrlo dobro sažima iskustva stečena tijekom putovanja i pomaže vam da iznova doživite "osjećaj boravka na otvorenom". Uz pomoć naših savjeta za uređivanje, možete postaviti uistinu posebnu uspomenu za ove trenutke.

Zatvorena CEWE FOTOKNJIGA leži na komodi. Naslovnica sadrži nekoliko fotografija slikanih tijekom praznika s natpisom "ON THE ROAD".
U CEWE FOTOKNJIGU sakupite svoje uspomene i doživljaje s putovanja.
Kreiranje CEWE FOTOKNJIGE

Sve ovisi o pripremi: razvrstavanje fotografija

Fotografija zaslona prikazuje fotografiju CEWE Fotosvijet programa kao izvor foldera. Urednički prikaz prikazuje dvije stranice fotoknjige s fotografijama s odmora.
Ako ste tijekom svog putovanja bili na više lokacija, preporučujemo da svoje fotografije unaprijed razvrstate kako bi mnoge snimke bile jasnije.

Prilikom uređivanja fotoknjige vrijedi pretpostaviti da će otprilike polovica uređivanja biti priprema, posebice odabir slika. Unaprijed odaberite svoje omiljene motive sa fotografija slikanih tijekom svakog putovanja i razvrstajte ih u različite foldere. To vam omogućuje da razlikujete lokacije, kao što su "uz jezero", "na plaži" i "u šumi". Možete ih kategorizirati i na druge načine, primjerice prema datumu, aktivnostima ili zajedničkim doživljajima. Savjet: `Kasnije u fotoknjizi dodajte prilagođenu boju ovim poglavljima kreiranim tijekom odabira kako biste dodatno sistematizirali temu.

Lijepi mali detalji za uspomene na putovanje

Otvorena CEWE FOTOKNJIGA koja prikazuje fotografije slikane na odmoru i mali clip-art za kamp prikolicu ispod njih.
Clip-art s temom kampiranja u traci ispod slike pruža jedinstven prikaz uspomena na putovanje.

Budite svjesni upotrebe clip-artova, okvira i maski u CEWE Fotosvijet programu! Oni čine vaše fotografije naglašenijima i knjizi daju "outdoor" atmosferu koja odgovara temi. Lijep mali detalj u traci ispod slike koja se vraća na stranice. Ako ste, na primjer, kampirali to bi mogla biti mala prikolica za kamp koja se kreće između desetaka strelica, poput ove na slici. Da biste to učinili, jednostavno stavite strelicu jednu do druge nekoliko puta iz clip-artova i postavite simbol kampiranja između njih. Savjet: Nakon što uredite dizajn, sve što trebate učiniti je kopirati uzorak na dodatne stranice.

Posebno je lijepo: također možete ilustrirati napredak putovanja u traci ispod slike. Da biste to učinili, primjerice, postavite clip-art koji prikazuje niz strelica na svakoj stranici s početka fotoknjige, a s vremenom bi se karavana trebala kretati naprijed-natrag na strelicama na sljedećim stranicama.

Prebojavanje clip-artova po želji

Uređivač prikazuje odabir boje clip-artova u programu.
Možete promijeniti boju svakog clip-arta i prilagoditi boji stranice. Kapaljka se može koristiti čak i za korištenje boje fotografije.

Vaša fotoknjiga bit će posebno ugodna ako obratite pozornost na skladne kombinacije boja. To vrijedi i za pozadine i dizajn elemente. Svaki clip-art može se izraditi u jedinstvenoj boji koja vam se sviđa. Da biste to učinili, nakon lijepljenja kliknite "Uredi clip-art" s desne strane u sučelju za uređivanje, a zatim kliknite "Boje i zrcaljenje".

Savjet: Za potpuno ujednačenu fotoknjigu, najbolje je odabrati najljepše boje od svojih fotografija. Da biste to učinili, kliknite na modificiranu boju i simbol kapaljke u odabiru boje. Pokazivač se mijenja u kapaljku, što vam omogućuje odabir boje koju želite koristiti za clip-art klikom na odgovarajuće mjesto na fotografiji.

Označavanje cesta i ruta

Otvorena CEWE FOTOKNJIGA. Desno su fotografije, lijevo ruta kampa/lokacije na karti detalja.
Karta, s označenom rutom, čini dizajn jasnijim i lakšim u boji koja odgovara fotoknjizi.

Svoja karte ili rute s odmora možete jednostavno umetnuti u svoju CEWE FOTOKNJIGU s nekoliko klikova. Evo kako:

  1. Napravite takozvanu GPX datoteku online - u koju ćete zabilježiti informacije o ruti.
  2. U "planeru rute" kliknite na nazive mjesta koja ste posjetili. Program automatski kreira plan rute.
  3. Spremite rutu i preuzmite je na svoje računalo.
  4. U uređivaču CEWE Fotosvijet program kliknite gumb "Dodaj novu kartu" u gornjem desnom kutu i unesite lokacije s odmora, zemlje, regije.
  5. Zatim možete birati između tri stila izrezivanja karte koji vam najbolje odgovaraju, a zatim postaviti grafiku.
  6. Zatim idite u gornji desni dio izbornika "Uredi" i kliknite gumb "Zalijepi" u prozoru ispod GPX puteva.

Odabir odgovarajućeg okvira

Otvorena CEWE FOTOKNJIGA prikazuje fotografije snimljene tijekom kampa, okružene okvirom.
S okvirima i clip-artovima svoju CEWE FOTOKNJIGU možete učiniti još kreativnijom. Slobodno koristite trikove.

S diskretnim okvirima i ukrasnim elementima možete stvoriti istinski osobni dizajn. Međutim, to zahtijeva malo kreativnosti: odaberite boju iz clip-artova. Kliknite "Uredi clip-art", a zatim "Bez boje". Klikom na gumb "Dekoracija" možete odabrati okvir čija se boja, širina i položaj mogu slobodno definirati i mijenjati. Osim toga, postavite odgovarajuće clip-artove i ukrase na okvir.

Savjet: Kako biste spriječili da linija prolazi kroz grafiku, postavite bijeli okvir na okvir i postavite clip-art na njega. Desnim klikom na clip-art upotrijebite "Raspored" da ga u postavite u potpunosti naprijed.

Efekt osobnog rukopisa

Otvorena CEWE FOTOKNJIGA prikazuje kolaž fotografija s odmora. Djeca koja se smiju su na plaži. Naslov je "Salt Sand Sea".
"Salt Sand Sea": clip-artovima i rukom pisanim tekstovima možete još više izraziti svoje osjećaje.

Učinite izgled svoje CEWE FOTOKNJIGE lakšim za korištenje s dodatnim naslovima i natpisima: između clip-artova i fontova pronaći ćete širok izbor elemenata rukopisa, od kojih se mnogi savršeno uklapaju u temu "on the road". Kliknite plavu strelicu na dnu uređivača za preuzimanje više besplatnih stavki.

A sada je na vama red: prikupite uspomene s putovanja! Želimo vam zabavno uređivanje!

CEWE FOTOKNJIGA: radost podijeljena s našim najmilijima dvostruka je radost

Ovako započnite sljedeći emotivni projekt.