Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

Savršen poklon za učitelje

CEWE FOTOKNJIGA

Ništa ne može obilježiti posebnu priliku kao što je CEWE FOTOKNJIGA. Za dječji vrtić, osnovnu školu, srednju školu, pa čak i fakultet, savršen je poklon i za odgojitelje i profesore, ali i za obitelj. Možete se samo usredotočiti na sam dan mature ili stvoriti spomen-album o svom vremenu u školi.

Mnoga zajednička sjećanja, prijateljstva koja se često vežu za cijeli život. Jedna era se bliži kraju i najbolji način za očuvanje uspomena je CEWE FOTOKNJIGA.

Željeli bismo vam pomoći s nekoliko ideja za izradu foto knjige za tetu u vrtiću, učiteljicu ili profesoricu u ime cijelog razreda ili grupe.

Priprema

Odaberite format i vrstu CEWE PHOTOBOOK. Prikupite fotografije. Bez obzira na to primate li materijal digitalno ili ga skenirate, preimenujte sve kako bi bilo jasno u ime kojeg djeteta ga kreirate. Otvorite mapu na računalu i u nju smjestite potrebne datoteke.

Planiranje

Stvorite ideju kako bi otprilike fotoknjiga trebala izgledati. Na primjer, napravi se stranica o svakom djetetu, s dvije fotografije i nekom malom porukom koju dijete napiše. U besplatnom CEWE Fotosvijet Fotoprogramu napravite predložak s desne i lijeve strane. Zatim ih možete kopirati i mijenjati samo fotografije, ime, crtež i tekst.

Dvostruke stranice

CEWE Fotosvijet Fotoprogram pruža sve mogućnosti za ostvarenje vaših kreativnih ideja. Nakon što je pojedinačna stranica svakog djeteta dovršena, možete staviti slike putovanja, praznika i drugih zabavnih trenutaka. Ako imate neku smiješnu, simpatičnu priču, nemojte je propustiti, jer to su sjećanja koja ćete oživjeti zauvijek.

Jednostavne stranice i naslovnica

Prva jednostavna stranica može biti lijepa pjesma, citat ili nekoliko toplih rečenica u kojima izražavate svoju zahvalnost učitelju. Posljednja stranica može ostati prazna pa se zajednička fotografija snimljena na maturi može naknadno zalijepiti. Na naslovnici se može staviti naziv, godina i odlikovanje razreda. Prije narudžbe važno je provjeriti je li kreirana CEWE FOTOKNJIGA besprijekorna.

Darivanje

Uz buket cvijeća, možete biti sigurni da ste napravili nezaboravan poklon koji će uvijek biti cijenjen.

Želimo Vam ugodnu pripremu i puno radosti prilikom uručenja poklona!