Praćenje narudžbe
Foto kiosci
€ \ kn CJENIK
(1 EUR = 7,5345 kn)
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Ispred ružičastog zida visi vijenac šarenih uskrsnih zečeva s fotografijama članova obitelji zalijepljenim na njihovim licima. Ispod je stol s uskršnjim jajima, kolačićima i vazom s tulipanima.

Kreativni savjeti

Napravite uskrsne ukrase od trenutnih fotografija svoje obitelji

Upotrijebite naš predložak i svoje slike kako biste izradili domaći foto vijenac

Vrijeme je za uskrsne dekoracije! S ovim DIY foto vijencem ne samo da možete unijeti proljeće u svoj dom, već možete uključiti i djecu u zabavu uskrsnog ukrašavanja. Na primjer, djeca mogu izrezati lica članova obitelji iz trenutnih fotografija, koja zatim mogu zalijepiti na slatki papir u obliku zečića i jajeta. Možete jednostavno izraditi potrebne fotografina foto kiosku u vašoj blizini - tako da ćete svoje fotografije imati u trenu.

Što trebate:

Na stolu su izrađene fotografije obitelji. Pored njih su predlošci, ljepilo, škare, selotejp i različiti listovi papira.
Uskrsne dekoracije jednostavno: zahvaljujući trenutnim fotografijama za osobne iskaznice, fotografije su odmah u pravom formatu, tako da ih trebate samo izrezati u krugove.
Dvije ruke režu uskršnje zečeve iz predloška. Desno od toga su izrađene fotografije obitelji, a lijevo razni listovi plastelina.

Tri vrste motiva

Preuzmite naše predloške i isprintajte ih. Jaje, cvijet ili zeko? Odaberite motiv koji će kasnije visjeti na girlandi. Možete i kombinirati različite oblike. Krug služi kao prikladan predložak za lica koja izrezujete iz trenutnih fotografija koje ste prethodno izradili.

Dvije ruke nacrtaju uskrsnog zeca na papiru pomoću predloška. Pokraj njega su izrađene trenutne fotografije obitelji.

Šareni zečići

Čak i djeca mogu ovo izraditi. Stavite predložak na karton u boji i olovkom precrtajte papir. Koristite četiri različite boje kartona ako želite da vaši uskrsni ukrasi budu šareni. Fotografije zečića će visjeti jedna do druge na uzici. Savjet: Volite li jednobojne ukrase, držite se jedne ili dvije boje.

Dvije ruke koriste predložak za crtanje kruga oko glave člana obitelji. Uz njih su izrađene trenutne fotografije i uskršnji zečevi izrezani iz papira.

Za cijelu obitelj

Kako bi naš uskrsni ukras bio stvarno osoban, upotrijebite fotografije svih članova obitelji. Izradite svoje portrete na jednom od naših foto kioska u formatu 6 komada trenutnih fotografija za osobne iskaznice, tako da motivi budu savršenih dimenzija. Zatim postavite okrugli predložak na lica i olovkom nacrtajte obris na fotografijama.

Dvije ruke lijepe izrezane fotografije članova obitelji na papirne uskrsne zečiće.

Personalizirani uskršnji zečevi

Nakon što izrežete lica s trenutnih fotografija za osobnu iskaznicu, nanesite malo ljepila na poleđine i pričvrstite fotografije na glave zečića. Tako dajete lica uskrsnim zečićima koje kasnije možete vidjeti "licem u lice" na girlandi. Na preostale zečiće možete zalijepiti bijeli pom-pom.

Dvije ruke zalijepe male mašne ispod izrezanih fotografija članova obitelji. Pored njih je skoro gotova girlanda.

Nizanje uskrsnih zečeva

Ljepilom pričvrstite mašne i pompone na zečiće. Stavite mašne oko zečićevog vrata, a pom-pomove stavite iznad nogu. Pomoću igle i konca provucite uskršnje zečiće pojedinačno za uši kako biste napravili vijenac. Naizmjence postavljajte različite boje i zečiće s pomponima.

Razne proljetne dekoracije

Na stolu su dvije verzije uskršnjeg vijenca od glinenog papira. Jedna se sastoji od uskršnjih jaja, druga od malih cvjetova.
Predložak nudi različite oblike: Možete birati između jaja, cvjetova i zečića ili možete kombinirati sve motive.

Zahvaljujući našem predlošku za uskrsnu girlandu, možete također pretvoriti DIY čestitku u jaja ili cvijeće. Odaberete li jaja kao dekoraciju za Uskrs, zalijepite trenutne fotografije po cijelom papiru. Da biste to učinili, na foto kiosku odaberite izradu fotografija za osobne iskaznice. Za cvijeće upotrijebite našu trenutnu fotografiju za iskaznicu koja se sastoji od 6 fotografija.

Idealan poklon za Uskrs

Na stolu su dvije biljke u saksiji, uskršnji kolačići i obojena jaja u posudi. Svaka od saksija ima ručno izrađenog zečića od kartona u boji. Na glave zečića zalijepljene su dvije dječje fotografije.
S jednostavnim drvenim štapićima možete izraditi slatke darove za uskršnji doručak od foto predloška s zečićima.

Umjesto da sve zečiće nanižete na vijenac, možete od njih napraviti pojedinačne ukrasne poklone koje u proljeće možete staviti na saksiju. Ovo bi bio izvrstan dar baki i djedovima za Uskrs. Zalijepite drveni štapić na stražnju stranu zečića, izrežite drugog zečića pomoću predloška i pričvrstite ga na drugu stranu drvenog štapića s malo ljepila. Dodajte lice fotografije sprijeda i pom pom straga - i dobit ćete personalizirani ukras zečića.

CEWE tim želi vam puno zabave uz uskrsne rukotvorine!

Inspiracije - poklon ideje

Koristeći svoje najljepše fotografije