Praćenje narudžbe
Foto kiosci
€ \ kn CJENIK
(1 EUR = 7,5345 kn)
Informacije
tisak@cewe.hr

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

Ljetni ugođaj uz Zidne dekore na otvorenom

Ljeto na terasi: Uz CEWE Zidne dekore otporne na vjetar i vremenske uvjete možete u svoj vrt prenijeti svoju najljepšu uspomenu s putovanja ili destinacije iz snova.

Topli dani i večeri s prijateljima i obitelji na terasi, balkonu ili u vrtu pružaju opuštenu atmosferu odmora. Stoga se isplati uložiti malo vremena i kreativnosti u uređenje vašeg eksterijera.

Nisu samo namještaj, jastuci, biljke i svjetiljke ono što stvara ugodnu atmosferu: uz zidni dekor koji ste sami kreirali možete vizualno unijeti djelić atmosfere s odmora na svoju terasu ili vrt i transformirati svoj vanjski prostor u elegantni eksterijer za ugodno raspoloženje. Naši materijali za zidne dekore akrilno staklo, Alu-Dibond ili rigid pjena fotografija na forexu posebno su izdržljivi i otporni na vjetar i vremenske uvjete. Posebna UV zaštitna brtva jamči da ćete godinama uživati ​​u svom vanjskom uređenju.

Vašim idejama gotovo da nema ograničenja, jer nudimo formate zidnih dekora do 100 x 150 centimetara. Bilo da se radi o širokoj fotografiji plaže, fotografijama sa surfanja ili mediteranskim biljkama: pokazat ćemo vam tri primjera kako možete lijepo postaviti svoje zidne dekore na otvorenom.

Balkon s ugođajem odmora uz more

Zidni dekor s motivom mediteranskog grada visi na zidu kuće na balkonu. Natkriveni stol za blagovanje može se vidjeti izvan fokusa u prvom planu.
Mediteranski ugođaj: Zidni dekori još su istaknutiji u eksterijeru.
Pretvorite svoje fotografije u Zidne dekore

Pretvorite svoj balkon u pitoreskni primorski gradić i na svoj zid objesite npr. osunčane ulice Santorinija ili Dubrovnika. Mural će vas odvesti u Grčku, Hrvatsku ili neku drugu omiljenu turističku destinaciju tijekom cijele godine. Naravno, ambijentalno uređenje funkcionira i s motivima znamenitosti, tipičnih biljaka ili predmeta koji vas podsjećaju na vaša omiljena odredišta za odmor. Zahvaljujući priloženom sustavu kačenja, svoje umjetničko djelo možete pričvrstiti direktno na zid kuće i uživati ​​u dragom prizoru s odmora.

Vanjska blagovaonica: skoro kao na plaži

Sedam zidnih dekora s motivima plaže različitih formata vise kao kolaž iznad ljetnog stola za blagovanje na terasi.
Kolaž nekoliko zidnih dekora idealan je za dio za blagovanje.

Tirkizno more, bijeli pijesak i savršen val - umjesto da se odlučite za jedan od ovih motiva iz snova, jednostavno kombinirajte nekoliko zidnih dekora koji se tematski uklapaju. Tako možete stvoriti kolaž najljepših fotografija koje će vam uvijek vraćati uspomene s odmora i na trenutak utažiti želju za putovanjem. Budući da vam je za uređenje potrebno nešto više prostora, za to su posebno prikladni veći zidovi. Na primjer, prikladan je zid kuće iznad vanjskog dijela za blagovanje na terasi.

Ljetni ugođaj u oazi za opuštanje

Zidni dekor velikog formata s motivom plaže visi na vrtnom zidu na rubu terase s udobnom garniturom za sjedenje.
U fokusu: prostor za opuštanje još je ugodniji sa Zidnim dekorom XXL formata.

Ako ste kutak u svom vrtu, na balkonu ili terasi opremili udobnim vrtnim namještajem, zidnim dekorom u XXL formatu ovom prostoru možete dati dodatnu optičku dubinu i udobnost te ujedno stvoriti osjećaj odmora. Ovdje velika fotografija plaže na zidu kuće djeluje kao središnji dekorativni element. Kombinirajte jastuke, deke i odgovarajuće dodatke i s bojama zidnog dekora. To stvara dojam sklada koji zove na uživanje.

Inspiracije - poklon ideje

Koristeći svoje najljepše fotografije